Güncel , Gündem , Son Dakika Haberleri

Facebook Hesap Silme Linki 2023: Kalıcı Olarak Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?

Facebook Hesap Silme Linki 2023: Kalıcı Olarak Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?
Bu haber 14 Ocak 2023 - 1:48 'de eklendi ve 4 views kez görüntülendi.

Dünyanın en değerli şirketlerinden birisi haline gelen Facebook son zamanlarda kullanıcı sayısı kaybetmeye başladı. Veri ihlali nedeniyle gündemden düşmeyen Facebook, Instagram ve Twitter gibi platformlarında ortaya çıkmasıyla aktif kullanıcı sayısında azalma yaşadı. Facebook hesaplarını kullanmak istemeyenler için dondurma işleminin yanı sıra kalıcı olarak da silme imkanı bulunuyor. Bilgisayar veya telefondan bu işlem kolayca yapılabilir.

class=”medyanet-inline-adv”>

Facebook Hesap Silme Linki 2023

Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?

Bilgisayardan Facebook Hesap Silme

İnternet tarayıcısından Facebook’a girinSağ üst köşedeki yer alan alt alta 3 çizgi simgesine dokunun.Aşağı inip Ayarlar ve Gizlilike’e sayfasına girin. Karşınıza gelen ekrandan Ayarlar sekmesine basın.Ekranın sol köşesinde Facebook Bilgilerin kısmında Dondurma ve Silme’ye dokunun.Hesabı Sil’i seçin ve Hesabı Silme İşlemine Devam Et’e dokunun.Onaylamak için talimatları izleyin.

 

Telefondan Facebook Hesap Silme

Telefonunuzdan Facebook uygulamasına gidin.Sağ alt köşedeki 3 çizgiye basın.Ekranı aşağı kaydırın ve Ayarlar Gizlilik butonuna basın ve hemen altta gelen Ayarlar sekmesine girin.Karşınıza çıkan Hesap Sahipliği ve Kontrolü sayfasına girin.Dondurma ve Silme’ye dokununArdından Hesabı Sil butonuna basınSilme işlemi için talimatları izleyin

Hesabınız silindiğinde:

Facebook hesabınızı sildiğinizde tekrar etkileştiremezsiniz.Profiliniz, fotoğraflarınız, gönderileriniz, videolarınız ve diğer her şey kalıcı olarak silinir. Geri getiremezsiniz.  Bunun yanı sıra Facebook Messenger’ı kullanamazsınız.Spotify veya Pinterest gibi Facebook hesabınızla kaydolmuş olabileceğiniz diğer uygulamalar için Facebook Girişini kullanamazsınız. Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler arkadaşlarınızda görünür. Gönderdiğiniz mesajların kopyaları arkadaşlarınızın gelen kutusunda tutulur.

Facebook Silme İşlemini İptal Etme

Hesabınızı silme işlemini başlatmanızın üzerinden henüz 30 gün geçmediyse işlemi iptal edebilirsiniz. 30 günden sonra hesabınız ve tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinir ve bilgilerinizi geri getiremezsiniz.

Hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içerisinde Facebook hesabınıza giriş yapın.Silme İşlemini İptal Et’e tıklayın.

Bilgisayardan Facebook Dondurma

İnternet tarayıcısından Facebook’a girin.Sağ üst köşedeki alt alta 3 çizgi simgesine dokunun.Aşağı inip Ayarlar ve Gizlilike’e dokunun. Karşınıza gelen ekrandan Ayarlar sekmesine basın.Ekranın sol köşesinde Facebook Bilgilerin kısmında Dondurma ve Silme’ye dokunun.Hesabı Dondur’u seçin ve Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et’e dokunun.Onaylamak için talimatları izleyin.

Telefondan Facebook Hesap Dondurma

Telefonunuzdan Facebook uygulamasına gidin.Sağ alt köşedeki 3 çizgiye basın.Ekranı aşağı kaydırın ve Ayarlar Gizlilik butonuna basın ve hemen altta gelen Ayarlar sekmesine girin.Karşınıza çıkan Hesap Sahipliği ve Kontrolü sekmesine gidin.Dondurma ve Silme’ye dokunun ardından ‘Hesabı Dondur’ butonuna basınDondurma işlemi için talimatları izleyin.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA